M-Files: Intelligent informatiebeheer over de hele toeleveringsketen
Documenten zijn misschien het minst opwindende aspect van de maakindustrie en productie, maar ze zijn desalniettemin ook de meest cruciale factor.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
5547
post-template-default,single,single-post,postid-5547,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Krijg nieuwe inzichten in productiviteit

M-Files: Intelligent informatiebeheer over de hele toeleveringsketen

Documenten zijn misschien het minst opwindende aspect van de maakindustrie en productie, maar ze zijn desalniettemin ook de meest cruciale factor.

Professionals in deze industrie zijn dagelijks – zo niet per uur – met veel verschillende onderdelen in het proces bezig: van teams aansturen op de werkvloer tot het managen van de kwaliteitseisen rond gereedschap, materiaal en de voortdurend veranderende omstandigheden. En, heel belangrijk, zij moeten zich ervan verzekeren dat de gemaakte producten voldoen aan strikte specificaties. De hele winstgevendheid hangt af van hun vermogen om alles goed uit te voeren, zowel qua kosten als qua kwaliteit.

Inzicht en automatisering

De juiste beslissingen nemen is dan ook een uitdaging. Waar gaan we dit onderdeel kopen? Waar zijn de certificaten voor dit onderdeel? Hoe kunnen we deze lading correct verzenden? Benelux Group biedt met M-Files een oplossing om organisaties altijd en overal snel toegang te geven tot informatie die hoort bij specifieke opdrachten, klanten of toeleveranciers, ongeacht waar die informatie zich bevindt.

Efficiënte administratieve verwerkingsprocessen

We begrijpen dat het in de maakindustrie vooral draait om wat er daadwerkelijk op de werkvloer gebeurt, maar elke manager begrijpt ook dat het automatiseren van administratieve verwerkingsprocessen in hele organisatie nodig zijn voor verbetering van de algehele efficiency. Handmatig documentversies controleren, proberen zelf data van aflopende contracten van certificaten te onthouden of zelf proberen te onthouden waar een document is opgeslagen weerhoudt medewerkers ervan om zich te concentreren op wat werkelijk hun belangrijkste taak is. M-Files stelt je in staat administratieve verwerkingsprocessen en kwaliteitscontroles te automatiseren; dat scheelt tijd en geeft je altijd inzicht in de status van jouw bedrijfsvoering.

Plan een gratis demo en we laten graag zien wat M-Files voor jouw productiviteit kan betekenen!

Bond3D maakt al gebruik van M-Files

De keuze voor M-Files, gebaseerd op snelle implementatietijd, gebruiksgemak, volledigheid van functionaliteit en de opties om ook zelf aanpassingen te kunnen doen heeft Bond3D niet teleurgesteld.

“Voor ons is M-Files een wezenlijk onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. Intelligent informatiebeheer en kwaliteitsmanagement zitten nu in een systeem verankerd.” – Johan Vloedbeld, Quality Assurance Manager, Bond3D