M-files is het intelligente platform voor informatiebeheer
Vind en open direct het juiste document en andere content. Verbeter de snelheid en transparantie van uw processen. Voorkom contentchaos met verbeterde contentcontrole en -beveiliging.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
5228
post-template-default,single,single-post,postid-5228,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Intelligent Informatiebeheer binnen de hele productieketen

  • Intelligent informatiebeheer binnen de hele productieketen
  • Vergroot inzichten en efficiëntie
  • Automatiseer bedrijfsprocessen
  • Controleer kwaliteit en rechtmatigheid

Het zijn onzekere tijden voor bedrijven in de maakindustrie. De terugkeer van protectionistische maatregelen, extreem variërende grondstofprijzen en de stijgende vraag naar gepersonaliseerde producten, maken het productieproces steeds complexer.

De juiste beslissingen op het juiste moment nemen is cruciaal om succes te boeken. Van wie kopen we dit halfproduct? Waar is het certificaat voor dat specifieke onderdeel? Hoe willen de klanten hun producten toegestuurd krijgen? Die informatie is vaak versnipperd binnen de organisatie opgeslagen. Het vinden en (opnieuw) bewerken van die informatie gaat vaak inefficiënt en traag, met als resultaat dat je kansen mist en klanten kunnen afhaken.

Ervaar hoe Intelligent Informatiebeheer een belangrijke toegevoegde waarde levert aan de maakindustrie. Snel en efficiënt werken en tegelijk voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Daarmee kun je de uitdagingen wél aan.

Plan een demo!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en kom meer te weten over M-Files. M-Files in actie zien en een expert die aantoont hoe het zich aanpast aan de unieke vereisten van jouw team en bedrijf, is de snelste manier om erachter te komen of M-Files meer van je tijd verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Volg ons ook op social media