M-Files

Cloud platform

Enterprise security

Gebruiks-vriendelijk

Compleet aanpasbaar

Integreer apps

Alle apparaten

Start met het eenvoudig vinden, delen, beheren en beveiligen van jouw documenten en informatie.

M-Files in actie

M-Files is het centrale toegangspunt waar alle informatie kan worden georganiseerd, veilig kan worden opgeslagen en altijd, overal en met elk apparaat toegankelijk is.

Deze organisaties vertrouwen ook op M-Files

Voor ons is M-Files een wezenlijk onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. Intelligent informatiebeheer en kwaliteitsmanagement zitten nu in een systeem verankerd.”

Johan Vloedbeld, Quality Assurance Manager, Bond3D

Via M-Files heeft iedereen direct, veilig en volledig alle informatie met betrekking tot hun zoekvraag en in de juiste context bij elkaar.”

Henri Verploegen, directeur, Transportbedrijf H.M. Verploegen

Met de tools van M-Files en goed opgeleid personeel kunnen we overal werken, alles vinden en alles controleren via gemeenschappelijke weergaven en transparante werkopdrachten.”

Brian Morgan, Chief Operating Officer, MedTrials

We wilden graag meer orde in de informatiestructuur aangevuld met specifieke documentmanagement functionaliteit, zoals versiebeheer, toegangsrechten, metadatering, zoekfunctionaliteit. Met M-Files zijn we erin geslaagd structuur aan te brengen.”

Elske Heringa, Management assistent, PGB Pensioenfonds

Vind jouw M-Files partner

Benelux Group is de Nederlandse M-Files partner met ’s werelds meeste gecertificeerde professionals. Zij helpen je graag verder! Je kunt ook direct contact met hen opnemen via: 085-0513000 of info@beneluxgroup.nl

Maak informatie toegankelijk met M-Files

M-Files is dé oplossing voor jouw team en bedrijf

  • Start met het slimmer beheren van documenten
  • Verbeter de snelheid en transparantie van processen
  • Beveilig en controleer content
  • Werk samen met klanten en externen
  • Maak je organisatie efficiënter

M-files features

Functionaliteiten die ontworpen zijn om processen te versnellen en te vereenvoudigen.

Workflows

Maak gebruik van de uitgebreide workflow functionaliteit in M-Files. Maak processen eenvoudig beheersbaar en interne en externe verantwoording is geregeld.

Bekijk de video

Samenwerken

Gecontroleerd samenwerken aan één document. Werk efficiënt door tegelijkertijd aanpassingen te doen in hetzelfde document.

Annotaties

Voeg aantekeningen toe op een document zonder het originele document te wijzigen. Toon alle annotaties in één keer of bekijk ze stuk voor stuk.

Zoeken

Of beter gezegd vinden. Vind wat je zoekt ook op basis van de inhoud van een document.

Delen

Delen van informatie is eenvoudig, deel een link, document of een PDF versie van je bestand.

Offline toegang

Zelfs zonder toegang tot het netwerk of het internet documenten kunnen benaderen.

Versiebeheer

Wijzigingen worden automatisch bijgehouden in M-Files. Zo kun je eenvoudig zien wat de inhoud is van een eerdere versie, deze vergelijken of zelfs herstellen.

Trainingen
Consultancy

Opslaan

Opslaan van documenten en bestanden is eenvoudig. Voorzien van de eigenschappen die nodig zijn om deze voor de juiste mensen in de organisatie vindbaar en zichtbaar te maken.

Digitale ondertekening

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig documenten en processtappen valideren. M-Files integreert onder andere met SignRequest, ValidSign en DocuSign.

Integreer moeiteloos met bestaande applicaties

Gratis 1 uur online consult

Tijdens onze live-demo’s zorgt een van onze applicatie experts dat je een goede indruk krijgt van M-Files. Vul je gegevens in en je krijgt 1 uur gratis ondersteuning bij het inrichten van een test omgeving door een M-Files gecertificeerde professional. Neem vrijblijvend deel aan de interactieve demo.