Digitaal ondertekenen

Snel, simpel, veilig en rechtsgeldig digitaal ondertekenen in M-Files.

Bedrijfsprocessen eenvoudig versnellen met jouw digitale handtekening

Naast de functies die geoptimaliseerd zijn voor bedrijven is er de integratie van Digitaal ondertekenen in M-Files. Nooit meer printen en vervolgens weer inscannen, nooit meer wachten op de fysieke aanwezigheid van tekenbevoegde personen of zoeken naar een pen. Documenten digitaal ondertekenen is snel, eenvoudig en veilig. De oplossingen die wij bieden, hebben wij ontwikkeld samen met SignRequest, ValidSign en SignHere. M-Files zelf voegde daar integraties met DocuSign, Adobe Sign en Visma Sign aan toe. Digitaal ondertekenen is volledig geïntegreerd met M-Files. Het resultaat is dat je direct alle documenten volledig en veilig kunt afhandelen, opslaan en distribueren.

Webinar

Digitaal ondertekenen integreren met M-files

Wil je meer weten over het digitaal ondertekenen en de voordelen daarvan? Bekijk onze webinar en leer meer over de voordelen van digitaal ondertekenen integreren met M-Files.

 

Bekijk onze webinar

Direct resultaat

Digitaal ondertekenen met M-Files vereenvoudigt het proces van rechtsgeldig ondertekenen. Het is de meest geavanceerde en veiligste manier om documenten digitaal te ondertekenen. De geïntegreerde software zorgt ervoor dat alle betrokken partijen hetzelfde ondertekende exemplaar ontvangen en tegelijkertijd in M-Files wordt opgeslagen. Digitaal ondertekenen is niet alleen eenvoudig en rechtsgeldig, het zorgt er bovendien voor dat dit proces plaats onafhankelijk is en de doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort.

KOSTENBESPAREND0%
TIJDBESPAREND0%
VEILIG0%
GEBRUIKERSACCEPTATIE0%

Het beste van digitaal ondertekenen

Voeg digitaal ondertekenen toe aan uw bedrijfsprocessen en profiteer van de mogelijkheid om eenvoudig overal documenten te ondertekenen – zonder de zorgen over veiligheid of juridische geldigheid.

KOSTENBESPAREND

Geen verspilde tijd en kosten aan printen, schriftelijk ondertekenen, scannen en terugsturen. Doe alles nu snel, eenvoudig en digitaal

GEBRUIKERSACCEPTATIE

De heldere user interface en intuïtieve bediening zorgt er voor dat gebruikers direct aan de slag kunnen met alle functies.

VEILIG

Authenticatie wie het document mag inzien en ondertekenen is op meerdere manieren te verifiëren. Te traceren wie, hoe en waar.

FLEXIBEL

Het ondertekenen van digitale documenten kan via de computer maar ook smartphones en tablets worden ondersteund.

RECHTSGELDIG

Middels de Europese eIDAS verordening worden elektronische (digitale) handtekeningen in alle lidstaten geaccepteerd.

TIJDBESPAREND

De integratie van digitaal ondertekenen zorgt er voor dat gebruikers geen extra offline handelingen meer hoeven uit te voeren.

Digitaal Ondertekenen ervaren

Ervaar zelf hoe eenvoudig, veelzijdig, snel en veilig digitaal ondertekenen is voor jouw bedrijf? De Benelux Group biedt je graag die kans. Wij laten je nu gratis kennismaken met digitaal ondertekenen binnen M-Files.

De kracht van M-Files.

Hoewel M-Files met digitaal ondertekenen een unieke functie biedt, is dit niet de enige reden om te kiezen voor M-Files als Document Management Software oplossing. De nieuwe functie komt namelijk bovenop een reeks innovatieve voorzieningen. M-Files lost twee veelvoorkomend problemen op: documenten die op diverse plekken worden bewaard en versiebeheer. Met M-Files hoef je niet al jouw documenten te verplaatsen: M-Files is systeemonafhankelijk en helpt met behulp van metadata en kunstmatige intelligentie om documentenbeheer te stroomlijnen en te optimaliseren. Of de documenten nu zijn opgeslagen in een clouddienst, CRM-systeem of een lokale server: al deze systemen kunnen door M-Files worden gekoppeld om één overzichtelijke, beveiligde omgeving te creëren waarin documenten bewaard, beheerd én digitaal ondertekend kunnen worden.

Document voorbeelden

  • Offertes
  • Orders
  • Arbeidscontracten
  • Loonbelastingverklaringen
  • Verhuurcontracten
  • Beoordelingsformulieren