Maak kennis met de Benelux Group

Meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van informatie- en document­management­oplossingen.

Team Benelux Group M-Files Premier Reseller.

Benelux Group

We leven in een wereld van constante beweging, en wij bieden de ondersteunende factor voor bedrijven die in beweging willen blijven. Met passie geeft ons team van consultants graag advies en helpen we je bij het configureren van een passend document management systeem binnen jouw bedrijf. We verzorgen specifieke trainingen waarin jij leert hoe je het meest uit het programma kan halen, en we begeleiden je tijdens de ingebruikname.

Team Benelux Group M-Files Premier Reseller.

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring in het ontwikkelen en realiseren van document managementoplossingen die zijn afgestemd op de wensen van diverse bedrijven. Daarom begrijpen wij als geen ander dat ieder bedrijf uniek is. Of het nu gaat om een oplossing voor een beter documentbeheer, of om een complex vraagstuk aangaande wet en regelgeving (AVG, compliancy), wij bieden expertise en oplossingen op maat. Wij zijn de Benelux Group, M-Files Premier Reseller.

Onze vestigingen

Almelo

Ons kantoor in Almelo is de grondlegger van M-Files in Nederland. De jarenlange ervaring van Host Access Solutions is een belangrijke bron van kennis op het gebied van input- en outputmanagement en documentautomatisering in het bijzonder.

Deventer

Vanuit Deventer assisteren we met onze IT specialisten. Of het nu gaat om kantoorautomatisering, cloud, security, M-Files of Open Bee. Ons team van Office in a Box staat voor u klaar. Een DMS integreren met Office 365 kan nu volledig worden verzorgd door de Benelux Group.

“We zien dat organisaties groot en klein en in allerlei branches baat hebben bij het snel vinden en delen van hun documenten en informatie. Met name in omgevingen waar gebruikers worstelen met het goed opslaan van documenten, resulteert dit maar al te vaak in complexe mappenstructuren en een veelvoud van digitale kopieën. Met de hedendaagse technologie kunnen we het vinden van documenten op een eenvoudige manier versnellen en wordt het samenwerken aan documenten een natuurlijk proces.”

Professionals

uittenbosch jeroen

Jeroen Uittenbosch

M-Files | Sales
uitslag ronald

Ronald Uitslag

Transform | M-Files | Marketing
parinussa-giancarlo-1-225×300

Giancarlo Parinussa

M-Files
voogsgeerd gert jan

Gert-Jan Voogsgeerd

M-Files
wijker robert

Robert Wijker

M-Files platform consultant
IMG_9492

Michel Snitjer

Finance, Sales and Operations