An introduction to M-Files
Vind en open direct het juiste document en andere content. Verbeter de snelheid en transparantie van uw processen. Voorkom contentchaos met verbeterde contentcontrole en -beveiliging.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
5145
post-template-default,single,single-post,postid-5145,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

An introduction to M-Files

  • Vind en open direct het juiste document en andere content
  • Verbeter de snelheid en transparantie van uw processen
  • Voorkom contentchaos met verbeterde contentcontrole en -beveiliging

M-Files is het enige intelligente platform voor informatiebeheer dat inhoud organiseert op basis van wat het is, niet waar het is opgeslagen. Je kan zelfs verbinding maken met bestaande netwerkmappen en -systemen om ze intelligenter te maken met ingebouwde AI om informatie automatisch te categoriseren en te beschermen.

Geen tijd meer verspillen met zoeken

De meeste organisaties gebruiken 4 of meer opslagplaatsen om content in complexe mappenhiërarchieën op te slaan en te beheren. Als gevolg hiervan zegt 46% van de kantoormedewerkers dat het een uitdaging en tijdrovend is om de documenten te vinden die ze nodig hebben.

M-Files beheert inhoud op basis van “wat” het is. Op die manier hoeven gebruikers nooit meer te onthouden “waar” iets is opgeslagen. Zelfs niet als die inhoud is opgeslagen in een systeem van derden, zoals SharePoint, Dropbox, netwerkbestandsshares of andere ECM-systemen!

Een eenvoudige zoekopdracht op trefwoord volstaat om onmiddellijk de juiste inhoud te vinden, zonder te moeten zoeken in talrijke mappen en locaties. Weten waar je mee bezig bent is alles wat nodig is!

Verhoog de snelheid van uw bedrijf

65% van de bedrijven ondervindt problemen bij het beoordelen en goedkeuren van documenten. Vaak zijn de beoordelings- en goedkeuringsprocessen handmatig en vertragen ze de werkzaamheden, van de crediteurenadministratie tot HR en klantenondersteuning.

Met M-Files beschikt jouw bedrijf over een elektronische workflow en elektronische ondertekening, zelfs vanaf mobiele apparaten, zodat jouw medewerkers taken sneller kunnen verwerken zonder dat ze daarvoor op papier hoeven te vertrouwen.

Door digitaal te gaan werken, verbeter je het inzicht omdat je altijd weet waar en bij wie iets is, krijg je duidelijkheid over knelpunten en profiteer je van een volledig controletraject voor traceerbaarheid en nalevingsdoeleinden.

Houd het georganiseerd en veilig

Een document wordt gemiddeld 19 keer gekopieerd tijdens zijn levenscyclus. Dat maakt het moeilijk om de laatste versie te vinden en te onderhouden. 68% van de kantoormedewerkers bevestigt dat dit een negatieve invloed heeft op hun werk.

In M-Files is er slechts 1 versie van elk document en die is altijd up-to-date, terwijl M-Files een volledige geschiedenis bijhoudt van de wijzigingen die zijn aangebracht, met de mogelijkheid om deze op elk moment terug te draaien.

M-Files stelt jouw medewerkers ook in staat om content op een eenvoudige en veilige manier te delen met collega’s en zakenpartners, zonder afhankelijk te zijn van consumentensystemen van derden zoals Dropbox. Bovendien maakt de geavanceerde co-authoring het samenvoegen van meerdere documentversies overbodig.

Overal werken bedrijven beter met M-Files

Plan een demo!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en kom meer te weten over M-Files. M-Files in actie zien en een expert die aantoont hoe het zich aanpast aan de unieke vereisten van jouw team en bedrijf, is de snelste manier om erachter te komen of M-Files meer van je tijd verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Volg ons ook op social media