Case:
MedTrials

Business-as-usual op kantoor, thuiskantoor of op reis in het veld.

Contract Research Organization MedTrials was op zoek om hun bedrijf meer digitaal te maken en om in een meer regionale setting te kunnen werken. Hun toenmalige documentopslagsysteem was operationeel, maar miste belangrijke functionaliteiten zoals workflowmogelijkheden, mobiele toegang en rechtenbeheer.

MedTrials vond de juiste oplossing voor hen: M-Files. Omdat dit geïntegreerd was in hun andere bedrijfssystemen, Dynamics SO en SharePoint, werd het al snel de belangrijkste enabler voor efficiëntie in zowel hun frontoffice- als backoffice-activiteiten. Een belangrijke reden om voor M-Files te kiezen waren de sterke mogelijkheden om het externe personeel van MedTrials in staat te stellen documenten snel te vinden en te openen, processen in gang te houden en verbonden te blijven met het bedrijf.

m-files-benelux-group-300x300

Overal werken

“Met de tools van M-Files en goed opgeleid personeel kunnen we overal werken, alles vinden en alles controleren via gemeenschappelijke weergaven en transparante werkopdrachten. Team gebaseerde workflows en toegangsrechten zorgen ervoor dat werkopdrachten zichtbaar zijn voor onze teams zodat ze kunnen worden voltooid, zelfs wanneer bepaalde medewerkers niet beschikbaar zijn vanwege persoonlijke of zakelijke agenda’s.” – Brian Morgan, Chief Operating Officer, MedTrials

 

Bekijk een korte video van de medewerkers van MedTrials voor het volledige verhaal:

Wij werken samen aan projecten

Een prettige werksfeer creëren voor de medewerkers waarbij kwaliteit de norm is, met als ultiem doel tevreden partners/klanten. Down to earth, eerlijk en transparant. No-nonsense is waar we voor gaan.

Vergelijkbare Cases