Start van het Nederlandse Eredivisie Tafeltennis BeneluxGroup Taverzo
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3301
post-template-default,single,single-post,postid-3301,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Benelux Group tafeltennis team start eredivisie

Benelux Group tafeltennisteam van start in eredivisie

Aankomend weekend start de Nederlandse Eredivisie Tafeltennis en het team uit Zoetermeer zal zondag om 14:00 zijn eerste wedstrijd spelen als BeneluxGroup Taverzo. 

Het eerste team van Taverzo dat de afgelopen 10 jaar onafgebroken de finales wist te bereiken weet zich dit seizoen gesteund door de Benelux Group. 15 September om 14:00 is het eerste treffen tegen de ervaren ploeg van Hercules.

Niet alleen een nieuwe naam, maar ook een compleet nieuw basisteam zal aankomende zondag zich aan de eigen aanhang en liefhebbers van de sport presenteren. De buitenlandse spelers die afgelopen seizoen in de finale nipt onderuit gingen kregen alle mooie aanbiedingen uit Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Frankrijk. Een goed moment voor de ploeg uit Zoetermeer om het jonge talent Gabrielius Camara (13 jaar) door te laten stromen vanuit het tweede team.

Speler en vaste begeleider van Gabrielius, Jochem de Hoop en reserve Dorian Nicolle zijn de andere bekende gezichten binnen de club. Het team wist daarnaast, verrassend de international Laurens Tromer (NL) en ex-International Yannick Vostes (BE), vast te leggen. Een team dat ook dit jaar zal gaan strijden om het landskampioenschap.

Ruud van Graafeiland en Yannick Vostes

Tegenstand wordt dit seizoen uit diverse hoeken verwacht. Zo is promovendus Hilversum aanzienlijk versterkt de laatste 2 jaar, hebben de Salamanders en Scylla internationale versterkingen en kan de huidige landskampioen Smash’70 terugvallen op routiniers die stuk voor stuk weten wat het is om een finale te spelen.

Tegenstander Hercules heeft de ambities voor dit seizoen ook naar boven toe bijgesteld. Waar het de afgelopen jaren vooral ging om de strijd tegen degradatie, hebben de routiniers dit seizoen hun vaste trainingsmaatje Trinko Keen zo gek gekregen om zijn rentree te maken in de Nederlandse Eredivisie. Keen, in zijn hoogtij dagen nog top 20 van de wereld en vaste waarde in de Duitse Bundesliga, liet de afgelopen jaren in de Europa Cup bij Taverzo en Hercules zien, het spel nog altijd te beheersen.

Met Martin Brinkhoff in de gelederen is er een tweede ex-Taverzo speler/coach die aankomende zondag te bewonderen zal zijn.

Na afloop van de wedstrijd is er de mogelijkheid om de spelers van BeneluxGroup Taverzo persoonlijk te ontmoeten in een “Meet en Greet” sessie. Ben jij nieuwsgierig naar trainingsuren, materialen of andere achtergronden van deze topsporters, kom dan kijken en meld je aan bij onze speaker van de dag “Wim van Breenen” voor deze sessie.

Volg ons ook op social media