Benelux Group - Welke risico's loopt u bij het beheren van contracten?
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3321
post-template-default,single,single-post,postid-3321,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Risico's bij het beheren van contracten

Welke risico’s loopt u bij het beheren van contracten?

Contracten zijn belangrijk voor vrijwel elke organisatie. Maar besteed u ook daadwerkelijk genoeg aandacht aan contractbeheer. Op welke wijze bewaart u bijvoorbeeld de gesloten overeenkomsten?

Of dit nu gebeurt in netwerkmappen, e-mail, archiefkasten of via online bestandsuitwisseling, onvoldoende contractbeheer kan de financiële situatie van uw bedrijf in gevaar brengen.

Hebt u problemen met het contractbeheer? U staat er niet alleen voor. Een enquête die werd gehouden onder bedrijven met 100-500 werknemers toonde aan dat 50% van de ondervraagden contractnaleving handmatig controleren.*

Het is tijd voor een nieuwe contractmanagementstrategie. Bekijk deze infographic en ontdek hoe u uw aanbestedingsprocessen kunt verbeteren.

Over de Benelux Group

We leven in een wereld van constante beweging, en wij bieden de ondersteunende factor voor bedrijven die in beweging willen blijven. Met passie geeft ons team van consultants graag advies en helpen we je bij het configureren van M-Files binnen jouw bedrijf. We verzorgen specifieke trainingen waarin jij leert hoe je het meest uit het programma kan halen, en we begeleiden je tijdens de ingebruikname.

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring in het ontwikkelen en realiseren van document managementoplossingen die zijn afgestemd op de wensen van diverse bedrijven. Daarom begrijpen wij als geen ander dat ieder bedrijf uniek is.

Of het nu gaat om een oplossing voor een beter documentbeheer, of om een complex vraagstuk aangaande wet en regelgeving (AVG, compliancy), wij bieden expertise en oplossingen op maat. Wij zijn de Benelux Group, M-Files Premier Reseller.

Volg ons ook op social media