Benelux Group - Onze nieuwe collega Patrick Bruijne
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3447
post-template-default,single,single-post,postid-3447,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Patrick Bruijne applicatie consultant van de Benelux Group

Patrick Bruijne versterkt het team van applicatie consultants bij de Benelux Group.

Even voorstellen, wie is Patrick

“Ik ben 24 jaar oud en kom uit Leidschendam-Voorburg, vlakbij Den Haag. 15 oktober ben ik gestart in Zoetermeer. Ik start met vier dagen per week bij het bedrijf, om hiernaast ruimte te hebben om mijn masterscriptie te schrijven en zo mijn MSc Strategic Management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit af te ronden. Voorafgaand hieraan heb ik mijn propedeuse Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden gehaald en een BSc Bedrijfskunde bij RSM afgerond. Deze studies hebben mijn enthousiasme voor ondernemerschap, groei, innovatie en bedrijfsoptimalisatie verder gestimuleerd.

Vanaf erg jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met sport en dit is altijd één van de belangrijkste dingen in mijn leven gebleven. In eerste instantie  waren voetbal en tennis de sporten. Hier kwam, toen ik 8 jaar oud was, tafeltennis bij en dit is de sport geworden waar ik mij uiteindelijk volledig op toegelegd heb. Hoogtepunten zijn onder andere een 3e plaats in het dubbelspel op het Nederlandse Jeugd Kampioenschappen en een 5e en 6e plek in het enkelspel. Daarnaast  heb ik deelgenomen aan de Zomer Universiade 2019 in Napels.

Hiernaast hou ik enorm van wintersport en heb ik van mijn vijfde tot mijn achtste geskied, om vervolgens over te zijn gegaan op vrij fanatiek snowboarden. Verder ben ik geïnteresseerd in krachttraining (powerliften) en voeding. Naast sportliefhebber ben ik een enorme muziekliefhebber.

Ik kijk erg uit naar mijn werk bij de Benelux Group en de uitdagingen die de functie als consultant mij zal brengen. Met name het klantcontact en de diversiteit van de functie spreken mij aan; van probleemanalyse tot oplossing, implementatie, trainingen en nazorg. Hiernaast denk ik dat ik bij de Benelux Group enorm veel kan leren, zowel doordat het een dynamisch en groeiend bedrijf is, als dat ik als consultant veel bedrijven en hun manier van werken in relatief korte tijd van binnen mee kan maken.”

Volg ons ook op social media