Open Bee

Ontketen jouw digitale potentieel met Open Bee DXP.

Plan een demo

Digitale transformatie met Open Bee

Op locatie of in de cloud, Open Bee’s digitale DXP platform stelt je in staat bedrijfsprocessen te ondersteunen met samenhangende oplossingen voor het vastleggen en beheren van documenten.

Open Bee DXP is gemaakt om jou de mogelijkheid te bieden afscheid te nemen van dure en niet-productieve papieren processen. Met Open Bee DXP is informatiebeheer digitaal, beter en eenvoudiger.

Open Bee Features

Vastleggen

Geavanceerde documentherkenning, scheiding en extractietechnologieën om al je documenten te verwerken.

Document Management

Het DMS, rijk aan functionaliteit om al je documenten op één locatie te beheren en vindbaar te houden.

Workflow

Grafisch vormgegeven workflows voor het stroomlijnen, behandelen en goedkeuren van documenten, zowel ad-hoc als procesgestuurd.

Digitale Forms

Intuïtieve elektronische formulierenontwerper om gegevensverzameling, goedkeuring en beheer rechtstreeks vanaf je mobiel of tablet te automatiseren.

Digital Workspace

Geavanceerde intranet en extranet opties die samenwerking binnen jouw ecosysteem mogelijk maken (collega's, klanten, leveranciers, zakelijke partners, enz.).

Digitale kluis

Een duurzame en veilig e-depot, gebouwd om jouw digitale informatie te beschermen en te beveiligen voor de komende decennia.

Mobiliteit

Gebruiksvriendelijke mobiele iOS- en Android-apps om elk bestand op je smartphone of tablet te bekijken, te bewerken en te delen.

Integratie

Onze expertise en webservices zijn beschikbaar voor een dynamische integratie van Open Bee DMS met jouw bedrijfstoepassingen.

Schrijf je in voor een gratis live-demo

Tijdens onze live-demo’s zorgt een van onze applicatie experts dat je een goede indruk krijgt van document management software. In 30 minuten laten wij zien hoe een DMS binnen jouw organisatie ingezet kan worden. Neem vrijblijvend deel aan de interactieve demo.

Feature videos

Zoeken naar informatie in Open Bee™

Deel documenten met collega’s, klanten en/of business partners met Open Bee™

Zet al je papieren documenten om naar een digitale versie in Open Bee™

Benader jouw documenten onderweg via de mobiele applicaties van Open Bee™

Microsoft Office integratie met Open Bee™

Synchroniseer jouw documenten met Open Bee™

Automatiseer jouw werkprocessen met Open Bee™ workflows