Open Bee kiest voor Benelux Group als distributiepartner
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3967
post-template-default,single,single-post,postid-3967,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Open Bee kiest voor Benelux Group

Open Bee kiest Benelux Group als distributiepartner voor haar DXP en Open Bee™ Sphere platform in België, Nederland en Luxemburg.

Open Bee – The Organic Software Company  en Benelux Group zijn een samenwerking aangegaan in België, Nederland en Luxemburg. De kracht van beide partijen zal worden benut om het DXP platform en Open Bee™ Sphere te implementeren en een verkoopkanaal in de Benelux op te zetten.

Open Bee™

Open Bee™ is ontstaan vanuit de wens om bedrijven en organisaties, van elke sector en omvang, software voor informatiebeheer te bieden waarmee ze het gebruik van papier kunnen elimineren ten behoeve van digitale communicatie.

Het product is in 2004 ontstaan in Frankrijk waarna het bedrijf in 2008 een wereldwijd platform voor elektronisch documentbeheer introduceerde, dat inmiddels meer dan 500 functies integreert.

Het platform is beschikbaar in 12 talen en kent een ecosysteem van distributiepartners en meer dan 250.000 gebruikers. In Frankrijk is Open Bee™ de nummer één in de markt van DMS oplossingen. Open Bee™ wil samen met Benelux Group de voordelen van het platform verder verspreiden. “In andere delen van Europa, Azië en de het Midden Oosten werken we al nauw samen met distributiepartners en is het ons gelukt om Open Bee™ internationaal te introduceren. Per regio werken wij samen met één distributiepartner. De partner richt op de lokale markt en het verkoopkanaal en Open Bee™ kan zich blijven focussen op het verder ontwikkelen van het product . Wij zijn blij met een sterk vertegenwoordigde partner als de Benelux Group en voorzien enorme voordelen en succesvolle implementaties voor beide partijen”, aldus Christophe Laurence COO van Open Bee.

OpenBee Nederland

Benelux Group

Benelux Group B.V. is met vestigingen in Almelo, Brussel, Deventer, Turnhout en Zoetermeer verspreid over de regio en brengt ruim 20 jaar ervaring mee in document- en informatiemanagement. De Benelux Group ontstond in 2019 door de bundeling van een viertal bedrijven. Ruud van Graafeiland: “De onderlinge samenwerking bevalt ons erg goed en stelt ons in staat om ons product portfolio en expertise verder uit te breiden. De aanpak en oplossingen van Open Bee™ spreken ons erg aan en denken hiermee een sterke propositie te hebben voor het MKB . De manier waarop Open Bee informatie verzamelt en deelt in een klantendossier of personeelsdossier is erg sterk. Ook is de verwerking van inkoopfacturen volledig geautomatiseerd.”

Door de samenwerking met Open Bee heeft de Benelux Group het portfolio verder uitgebreid. Het portfolio bestaat uit oplossingen voor Digitale Ondertekening, Microsoft 365, meerdere DMS oplossingen, ERP en Output Management tot haar beschikking.

Volg ons ook op social media