Geef uw klanten een betere ervaring
Alle documenten op één plek - Handmatige processen automatiseren - Beveilig uw klantgegevens. Intelligent informatiebeheer voor professionele dienstverleners: Doe meer met minder.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
5132
post-template-default,single,single-post,postid-5132,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

M-files voor professionals

Geef jouw klanten een betere ervaring

 

Alle documenten op één plek – Handmatige processen automatiseren – Beveilig jouw klantgegevens

Intelligent informatiebeheer voor professionele dienstverleners: Doe meer met minder

Jouw klanten hebben nieuwe eisen. Ze willen producten en diensten op maat. Ze willen informatie die 24 uur per dag beschikbaar is. Ze willen keuze. En om meer opdrachten binnen te halen, moet je dat alles tegen een concurrerende prijs kunnen aanbieden. Dat is een uitdaging als documenten overal rondslingeren en processen zoals klanten onboarding en case management handmatig verlopen en veel tijd in beslag nemen.

M-Files helpt je daarbij door klant- en bedrijfsinformatie efficiënt te beheren, bedrijfsprocessen te automatiseren en administratieve taken te vergemakkelijken, zodat je tijd en middelen kunt vrijmaken voor taken met een hoge toegevoegde waarde, zoals het verbeteren van de klantervaring.

Alle documenten op één plek

De juiste informatiebeheeromgeving kan het verschil maken tussen jouw klant een uitzonderlijke ervaring bezorgen of hem verliezen aan een concurrent. M-Files kan je helpen door veel van de obstakels weg te nemen die je ervan weerhouden jouw klant optimaal van dienst te zijn.

M-Files is het centrale toegangspunt waar alle informatie kan worden georganiseerd, veilig kan worden opgeslagen en altijd, overal en met elk apparaat toegankelijk is. Content uit al jouw bedrijfssystemen wordt met elkaar verbonden en in context getoond in één weergave. Je hebt één kopie van elk document en iedereen met rechten heeft er toegang toe. Je hoeft je nooit meer af te vragen of je wel met de meest recente versie werkt.

Handmatige processen automatiseren

Klanten zijn gewend geraakt aan lagere prijzen, aangezien producten met lage of zelfs geen kosten en 24/7-diensten de norm zijn geworden. Om aan hun verwachtingen te voldoen, word je vaak gevraagd om meer te doen met minder. Je moet je personeel in staat stellen om te leveren, maar dat is een uitdaging wanneer zij tijd en energie besteden aan het uitzoeken waar de opdracht staat. Waar is dat SOW? Naar wie moet ik dit doorsturen voor goedkeuring? Heeft iemand dit al naar de klant gestuurd?

Met M-Files worden processen zoals klanten onboarding, case management en project overdrachten digitaal. Documenten doorlopen automatisch hun toegewezen processen en mensen die actie moeten ondernemen, worden op de hoogte gebracht. Je kunt zelf met een paar muisklikken processen bouwen en bewerken en in de gaten houden hoe ze presteren; hoeveel projecten lopen vast, hoeveel contracten lopen volgende maand af. Fouten en wachttijden worden verminderd, en je kunt resources opnieuw toewijzen om het bedrijf te schalen.

Beveilig jouw klantgegevens

Je verwerkt grote hoeveelheden vertrouwelijke klantgegevens, waaronder strategische, verkoop-, marketing- en persoonlijke informatie, en het beveiligen van deze informatie is van cruciaal belang. Nu mensen overal vandaan werken en documenten overal te vinden zijn, voelt het als een onmogelijke taak om gevoelige informatie veilig te bewaren en het personeel te vragen de juiste procedures te volgen.

M-Files beschermt jouw reputatie door middel van gegevensversleuteling en toegangsrechten. Je krijgt volledige controle over wie toegang heeft tot informatie in verschillende fasen van een proces. De toegang verandert ook automatisch wanneer mensen vertrekken of een nieuwe functie krijgen. En door bij te houden wat er in alle fasen met documenten gebeurt, kan jij aantonen dat je de juiste processen volgt. Wanneer een klant of een toezichthouder vraagt om bewijs van wat er is gebeurd, kan je met slechts een paar klikken nauwkeurige informatie verstrekken.

Wil je meer weten over M-Files? Schrijf je dan in voor een gratis live-demo!

Tijdens onze live-demo’s zorgt een van onze applicatie experts dat je een goede indruk krijgt van document management software. In 30 minuten laten wij zien hoe een DMS binnen jouw organisatie ingezet kan worden. Neem vrijblijvend deel aan de interactieve demo. Bij een van onze kantoren óf bij jou op locatie!

Volg ons ook op social media