Benelux Group Nieuws - Enjoy & Deploy | M-Files Partner
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3110
post-template-default,single,single-post,postid-3110,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Enjoy & Deploy

In dit artikel krijgen we meer te weten over Enjoy & Deployeen van de vier initiatiefnemers van de Benelux Group. Jeroen van der Boog (consultant) vertelt ons meer over de werkwijze van het kantoor in Zoetermeer.

Jeroen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Enjoy & Deploy. Kort nadat het bedrijf in 2014 is gestart als partner van M-Files kwam hij in dienst. Het kantoor is sinds begin 2000 actief als leverancier van kennis op het gebied van document- en informatiemanagement.

Wat volgens Jeroen een belangrijk aspect is, is dat zij na al die jaren nog steeds de vertaalslag maken naar klanten. Van wens naar een concrete oplossing voor de mensen die er mee gaan werken. Jeroen daarover: “Wij bieden ondersteuning en brengen onze kennis in. Daarbij kijken we kritisch mee of M-Files ook echt het antwoord is voor een bepaald vraagstuk. Als dat zo is, dan configureren wij M-Files voor en met de klant. Mocht het niet zo zijn, dan kijken we verder naar wat er wel mogelijk is.” De klant wordt van begin tot eind begeleid in het proces tot ze het zelfstandig op kunnen pakken.

Hoe komt een klant bij jullie organisatie terecht? Dat kan via verschillende kanalen komen. Vaak is er een vraagstuk binnen de organisatie met een wens om beter of efficienter te kunnen werken. Met M-Files kunnen we vrij snel laten zien op welke wijze we dit kunnen realiseren en laten de klant dit graag ook zelf testen door middel van een Proof of Concept. “In deze periode leert de klant het product kennen, ze leren onze organisatie kennen en ze kunnen het product helemaal testen”, aldus Jeroen. Als het na deze periode uiteindelijk toch niet werkt voor de klant, zijn we even goede vrienden. In bijna alle gevallen gaan we verder en finetunen we het product zodanig dat het pakket compleet aansluit op de wensen van de klant. We zijn er trots op heel direct benaderbaar te zijn. Uiteindelijk draait het om persoonlijk contact.

Naast M-Files is Enjoy & Deploy actief te vinden in de tafeltenniswereld als sponsor van events, topsport en het eredivisieteam van Taverzo. Vroeger stond Enjoy & Deploy op de shirts, sinds kort is dit gewijzigd naar BeneluxGroup Taverzo. Daarbij is de collega van Jeroen, Ruud van Graafeiland (foto), al jarenlang actief in de club, en nu coach van het eredivisieteam, waardoor hij in de tafeltenniswereld niet geheel onbekend is. Het team van de Benelux Group behoort tot de beste, zowel in de sport tafeltennis als op het gebied van informatiemanagement.

Volg ons ook op social media