Benelux Group Nieuws - Office in a Box | M-Files Partner
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3052
post-template-default,single,single-post,postid-3052,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Office in a Box

Deze week meer over Office in a Box, één van de bedrijven die zich aansloot bij de Benelux Group. Gert-Jan Voogsgeerd vertelt ons meer over het bedrijf en hoe zij de Benelux Group versterken. 

Gert-Jan Voogsgeerd is zelf één van de partners van de Benelux Group en ondernemer sinds 2008. In 2008 besloot Gert-Jan samen met een toenmalige collega een bedrijf te starten op het gebied van Cloud Computing om andere ondernemers te kunnen ontzorgen met een Online Werkplek: ‘Office in a Box’.

Gert-Jan verteld: “Zelf had ik al ervaring met de internationaal bekende Document Managementapplicaties Easy Archive en Saperion, we zochten voor Office in a Box een soortgelijk systeem maar moderner en beter passend bij onze doelgroep “het MKB”. Zo vonden we M-files en werden in 2011 de tweede partner in Nederland.

M-Files is een geweldige oplossing om documenten en gegevens in een organisatie te beheren en te stroomlijnen. Het ondersteund en verbeterd bedrijfsprocessen maar kan ook invulling geven aan wet en regelgeving als de AVG. Dit gebied tussen IT en Business is waar wij ons als organisatie prettig voelen en onze kennis hebben opgebouwd.

Naast M-Files houden we ons vanuit Deventer ook bezig met Microsoft Office 365 en Azure toepassingen. Als Microsoftpartner bieden we ondersteuning bij het gebruik en de inrichting van E-mail tot aan het volledige digitale kantoor met onder andere Virtual Desktop.

De initiatiefnemers van de Benelux Group zijn complementair aan elkaar, elk van de vier bedrijven levert naast de uitgebreide kennis van M-Files extra diensten of producten. Zo profiteren de huidige klanten niet alleen van meer M-Files kennis, maar dus ook van Office 365, Digitaal ondertekenen met SignRequest, Workbook ERP en Outputmanagement met Transform.

Mooi aan de samenwerking binnen de Benelux Group is de manier waarop we omgaan met onze klanten en elkaar. Onlangs nog hebben we dat nog vertaald in een mission statement: “Benelux Group: down to earth, eerlijk en transparant. No-Nonsense is waar we voor gaan. Zo weten onze klanten altijd wat hen te wachten staat. Wij staan klaar als partner voor de klant, en niet alleen als leverancier van M-Files. Een prettige werksfeer creëren voor de medewerkers waarbij kwaliteit de norm is, met als ultiem doel tevreden partners/klanten.”

Volg ons ook op social media