M-Files & Microsoft: Samen sterker
Microsoft 365 is een geweldig platform dat erop gericht is om werknemers productiever te maken en hun werk te optimaliseren. Maar waarom worstelen organisaties nog steeds met het benutten van het volledige potentieel van de Microsoft Suite?
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
4849
post-template-default,single,single-post,postid-4849,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

M-Files & Microsoft: Samen sterker

Microsoft 365 is een geweldig platform dat erop gericht is om werknemers productiever te maken en hun werk te optimaliseren. Maar waarom worstelen organisaties nog steeds met het benutten van het volledige potentieel van de Microsoft Suite?

Microsoft Teams kan meer zijn dan een samenwerkingspakket

Als gebruiker van Microsoft Teams weet je welke waarde het heeft voor de dagelijkse communicatie en samenwerking met collega’s en klanten. Ondanks deze geweldige functies kan het frustrerend zijn wanneer je een document zoekt en je niet weet in welk systeem het is opgeslagen. Of wanneer je je afvraagt of je de laatste versie van dat document hebt gevonden, of wanneer je ervoor wilt zorgen dat alleen relevante mensen toegang hebben tot het document.

Benelux Group biedt hiervoor de oplossing met M-Files. Hiermee kun je niet alleen alle inhoud in één enkele weergave openen, vinden en bewerken; de inhoud wordt ook in de juiste context weergegeven. Bij het opslaan van bijvoorbeeld een projectcontract in M-Files voeg je een aantal relevante metadatavelden toe waarmee je het bestand zowel in uw klantspecifieke als projectspecifieke Teams kanalen kunt bekijken. De metadata bepaalt ook automatisch de rechten voor elk object, waardoor een sterke beveiliging te allen tijde gegarandeerd is.

SharePoint Online ontmoet informatiemanagement van wereldklasse

Als je SharePoint Online gebruikt als primaire content en samenwerkingshub, ben je misschien een paar hindernissen tegengekomen. Gebruikers weten niet zeker wat voor hen de beste manier is om informatie in SharePoint te beheren en te delen en hebben de neiging om nog steeds gebruik te maken van gedeelde bestanden en netwerkmappen.

Ook hiervoor is M-Files de juist oplossing. M-Files breekt silo’s af door al uw SharePoint-sites, netwerkmappen, bedrijfssystemen en andere opslagplaatsen met elkaar te verbinden, waardoor Microsoft 365 je enige toegangspunt is voor alle bedrijfsinformatie. Er is geen datamigratie nodig en medewerkers kunnen blijven werken in de voor hen vertrouwde omgeving, terwijl ze zich volledig kunnen richten op taken die er het meest toe doen. De toegang tot en het bewerken van documenten is echter niet genoeg. M-Files maakt de automatisering van bedrijfsprocessen mogelijk met ingebouwde kunstmatige intelligentie en voor uw bedrijf ontworpen werkstromen. Op deze manier mis je nooit belangrijke stappen of deadlines en worden de processen eenvoudig beheerd in overeenstemming met de vastgestelde voorschriften en het bedrijfsbeleid.

Outlook intelligent gemaakt, geen e-mail chaos meer

Als je werkt in een branche waar Outlook centraal staat, zoals in de advocatuur of zakelijke dienstverlening, wil je niet alleen de e-mailcorrespondentie kunnen beheren, maar ook andere bestanden en informatie direct kunnen beheren met dezelfde interface. Springen tussen applicaties is afleidend en tijdrovend.

Met M-Files kan Outlook je venster zijn naar alle relevante informatie. Je kunt automatisch grote hoeveelheden e-mails en documenten opslaan in M-Files en erop vertrouwen dat relevante metadata wordt gelabeld en dat alleen de juiste mensen er toegang toe hebben. Bij het zoeken naar informatie heeft u een 360°-weergave van al uw informatie direct binnen Outlook. Ook kun je de content verder beheren door bijvoorbeeld documenten te bewerken of toe te wijzen aan een geschikte workflow.

Kortom M-Files verhoogt het rendement van de investering in de Microsoft 365 Suite door de productiviteit in de hele organisatie te verhogen, de gebruikers- en klantervaring te verbeteren en de compliance en veiligheid te bevorderen.

 

  • Maak van Office 365 het enige toegangspunt voor al uw informatie
  • Versnel uw digitaliseringsproces met AI-gestuurde geautomatiseerde processen
  • Minimaliseer risico’s en vereenvoudig uw informatiebeheer

Boek een demo!

Zie het duo M-Files en Microsoft in actie

Zien hoe alles in de praktijk werkt en een expert laten zien hoe het platform zich aanpast aan de unieke eisen van jouw team en bedrijf, is de snelste manier om erachter te komen of M-Files waarde kan toevoegen aan jouw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en zie wat er gebeurt als samenwerking en informatiemanagement van wereldklasse elkaar ontmoeten.

Volg ons ook op social media