Benelux Group Nieuws - SoftAdvice | M-Files Partner
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3095
post-template-default,single,single-post,postid-3095,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

SoftAdvice

In dit artikel vertellen we meer over SoftAdvice, één van de vier initiatiefnemers van de Benelux Group. Vicky Dene vertelt ons meer over hoe het eraan toe gaat bij onze collega’s in België.

Twintig jaar geleden is SoftAdvice gestart met het implementeren van boekhoudsoftware. Al snel kwam hier ERP bij en vanaf 2012 werd M-Files toegevoegd voor het beheren van documenten. Inmiddels zijn er kantoren in Turnhout en Brussel en zijn de klanten verspreid over heel België en Luxemburg.

Vicky Dene is twee jaar werkzaam bij SoftAdvice en is door een Recruitmentbureau gekoppeld aan het kantoor in Vlaanderen. Vicky Dene daarover: “Op dat moment zat ik in de laatste fase van mijn ouderschapsverlof en was Patrick Vervloesem (Partner van de Benelux Group) op zoek naar een nieuwe Consultant. Hiervoor werkte ik bij Amplexor op grote webcontent projecten. Met een 4/5 contract heb ik een mooie balans gevonden tussen werk en privé.

Het leuke aan het werken met een product als M-Files begint eigenlijk bij het concept van het platform. Het uitgangspunt dat niet de locatie, maar de metadata van een bestand belangrijk zijn maakt dat er heel veel mogelijk is. Zelf ben ik vrij technisch aangelegd, maar eigenlijk is M-Files heel makkelijk te configureren. Er is heel veel mogelijk met alle ‘Out of the Box’ features van M-Files.

Ons kantoor heeft veel overlap met de andere kantoren in Nederland als het gaat om het contact met de klant. We houden ervan om te zeggen waar het op staat en gaan altijd op zoek naar een oplossing voor de klant. Om te voorkomen dat we Nee aan een klant moeten verkopen heb ik me bovendien verdiept in het ‘Vault Application Framework’ van M-Files. Met mijn technische achtergrond had ik snel door dat hierdoor nog meer mogelijk is met het product.”

Vragend naar mooie voorbeelden van oplossingen waar Vicky zelf bij betrokken is geweest gaat Vicky verder: “Mooi van het Framework is dat je in heel korte tijd validaties, integraties en andere extra’s kunt toevoegen. Zo heb ik bijvoorbeeld voor een klant kunnen helpen met een controle op verplichte documenten. Met de door ons ontwikkelde applicatie zorgt de klant ervoor dat hij dus altijd een compleet dossier heeft. Mijn werkdag is geslaagd als ik een oplossing voor een klant heb, die technisch werkt en waardoor de klant efficiënter kan werken. Dat is het mooie aan werken met M-Files, het product heeft impact op de productie van een medewerker, het levert tijdwinst op en dat is vaak direct te zien.”

Naast M-Files worden vanuit België ook de producten WinBooks (Boekhouding), WorkBook (ERP voor creatieve bureaus) en Chronoscan geleverd.

Tot slot vragen we Vicky naar haar ervaringen binnen de Benelux Group tot op heden. “Naast alle voordelen voor onze klanten, merk ik vooral dat we sneller informatie kunnen uitwisselen. Het is handig om informatie binnen het eigen team te kunnen navragen. We zijn daarmee minder afhankelijk van de leverancier en met elkaar weten we gewoon meer. Makkelijk als ik iets niet weet en andersom vind ik het ook leuk als ik een collega op weg kan helpen.”

Volg ons ook op social media