Gratis thuiswerken met Open Bee in crisistijd
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
3994
post-template-default,single,single-post,postid-3994,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Gratis thuiswerken met Open Bee in crisistijd

Veilig thuiswerken

Ook de Benelux Group werkt in deze uitzonderlijke periode vanuit huis. De technologie om dit te kunnen doen werd al gebruikt om onnodig reizen te voorkomen. Voor veel bedrijven roept het invoeren van thuiswerken vragen op als:

  • Hoe garanderen we een veilige toegang tot de omgeving en bestanden die medewerkers nodig hebben?
  • Hoe kunnen we op afstand effectief samenwerken aan projecten; met name het delen van documenten, het toewijzen van taken en het monitoren van activiteiten?

In de situatie van vandaag is thuiswerken onvermijdelijk voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van veel organisaties. Reden te meer om jouw medewerkers snel, efficiënt en veilig vanuit huis te laten werken. Hiervoor heeft Benelux Group samen met Open Bee een uniek aanbod voor jou!

Onze gratis te gebruiken oplossing die jou hierbij helpt

Om jou te ondersteunen bij het opzetten van een veilige en comfortabele thuiswerkomgeving in deze uitzonderlijke periode, bieden wij jou nu de kans om GRATIS met onze DMS oplossing van Open Bee aan de slag te gaan. Gedurende de COVID-19 pandemie kan jouw bedrijf hierdoor gratis genieten van alle functionaliteiten van het DMS platform. Hiernaast maken wij jou op afstand kosteloos wegwijs in jouw persoonlijke Open Bee omgeving.

Wil je meteen aan de slag om jouw bedrijf naar een efficiënter niveau te tillen? Via onderstaande knop krijg je voor 3 maanden gratis toegang tot je eigen Open Bee DMS platform!

Meer te weten komen over hoe deze oplossing jouw organisatie helpt?

Ben je nog nieuwsgierig naar waarom onze oplossing van Open Bee zorgt voor een veilige thuiswerkomgeving om digitaal in samen te werken, documenten te beheren en werkprocessen te digitaliseren en stroomlijnen? Hier zijn 5 kenmerken van de oplossing die hiervoor zorgen.

1. Veiligheid

Omdat de veiligheid van jouw data en gegevens voor ons op nummer 1 staat, wordt de Open Bee cloudoplossing gehost in een beveiligd datacentrum. Dit datacentrum is ISO 27001-gecertificeerd en is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om de veiligheid van jouw data zowel op fysiek als op digitaal niveau te garanderen.

Ook de toegang tot de omgeving vanuit de gebruikerskant wordt verzorgd. De oplossing biedt onder andere:

  • een beveiligde verbinding;
  • de mogelijkheid tot dubbele authenticatie bij inloggen;
  • encryptie van data en documenten;
  • het naleven van AVG eisen;
  • uitgebreid rechtenbeheer voor het lezen, wijzigen, delen, enz.;
  • het maken van back-ups van gegevens.

2. Snelheid

De cloudoplossing van Open Bee stelt jou in staat om binnen enkele uren aan de slag te gaan met jouw eigen omgeving! Via de cloudoplossing wordt tijd en dus geld bespaard ten opzichte van de ouderwetse installaties en updates op locatie.

Eenmaal aan het werk kunnen documenten snel opgeslagen worden door ze naar de omgeving te slepen. Vervolgens worden de documenten aan de hand van meegegeven kenmerken automatisch gearchiveerd, waardoor jouw werknemers kostbare tijd besparen bij het opslaan van documenten.

Hiernaast zorgt de zoekfunctie voor een verdere toename van efficiëntie, doordat deze zoekresultaten vindt in bestandsnamen, foldernamen, bestandskenmerken en inhoud van documenten.

3. Eenvoud

Met de toename en gebruiksvriendelijkheid van social media, verwachten jouw werknemers dat de gebruikte software op werk net zo makkelijk te gebruiken is. Een intuïtieve gebruikersinterface is daarom essentieel om te zorgen dat gebruikers snel en eenvoudig hun weg weten te vinden op een platform. Hierdoor kunnen zij efficiënter te werk gaan.

Door de moderne, intuitiëve gebruikersinterface van de Open Bee cloudoplossing, krijg jij buy-in van je werknemers en bespaar jij op lange en dure gebruikerstrainingen.

De cloudoplossing kan net zo makkelijk vanaf elke iOS- of Android-computer en ieder mobiel apparaat (smartphone en tablet) worden benaderd en gebruikt.

4. Digitaal samenwerken

Met de cloudoplossing van Open Bee kunnen jouw medewerkers documenten bewerken, annoteren, goedkeuren en veilig delen met specifieke medewerkers of partners zowel binnen als buiten jouw organisatie (bijvoorbeeld financieel, juridisch, of HR) zonder dat er extra software of licenties nodig zijn.

Verder hebben gebruikers toegang tot de nieuwste versie van documenten, waardoor het per ongeluk werken in verouderde documenten verleden tijd is.

5. Controle over taken en werkprocessen

Via de Open Bee cloudoplossing kunnen gebruikers taken toewijzen. Deze taken kunnen realtime gemonitord worden.

Ook is er de mogelijkheid geavanceerdere workflows op te stellen. Zo kun jij specifieke bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren, met daarbij de mogelijkheid om toewijzingen, notificaties, deadlines, herinneringen en meer in te stellen. De cloudoplossing biedt vervolgens mogelijkheden om de status van documenten in workflows te monitoren.

Probeer Open Bee cloud nu 3 maanden gratis

Weet jij ondertussen genoeg en kun jij niet wachten om gratis onze Open Bee cloudoplossing te proberen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Wees er snel bij, zodat jouw bedrijf alsnog tijdens deze ongekende tijd op volle toeren kan blijven draaien en ook na deze periode een stap verder is op het gebied van digitaal informatiebeheer en procesinrichting.

Desgewenst kunt u hier het telefoonnummer vermelden waarop we u rechtstreeks kunnen bereiken.

Wil je graag nog meer leren over het aanbod of onze oplossingen? Of heb je onze hulp of advies nodig voor jouw strategisch informatiebeheer? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 051 3000 (Nederland) / +32 (0)24 866 360 (België, Luxemburg) of stuur ons een e-mail.

Volg ons ook op social media