Verhoog de productiviteit van je medewerkers, waar ze ook zijn
Veel bedrijven worden geconfronteerd met een nieuwe realiteit waarbij een flexibele werkomgeving een "must" is. Geef al je thuiswerkers veilig toegang tot hun documenten en informatie terwijl jezelf de risico's minimaliseert.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
4810
post-template-default,single,single-post,postid-4810,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

De nieuwe werkrealiteit

Verhoog de productiviteit van je medewerkers, waar ze ook zijn

Veel bedrijven worden geconfronteerd met een nieuwe realiteit waarbij een flexibele werkomgeving een “must” is. Geef al je thuiswerkers veilig toegang tot hun documenten en informatie terwijl jezelf de risico’s minimaliseert.

Prettig samenwerken en een fijne ervaring voor de klant

Ook al is werken op afstand de nieuwe werkrealiteit, één ding is niet veranderd: jouw klanten verwachten nog steeds een uitstekende klantenservice. Het behouden van een hoog niveau van klantenservice vereist gemakkelijke en efficiënte toegang tot correcte gegevens en naadloze interne en externe samenwerkingsmogelijkheden. Als er geen centrale, gemakkelijk toegankelijke documentrepository is, wordt er tijd verspild aan het opnieuw creëren van documenten. Medewerkers navigeren tussen verschillende silo-systemen en samenwerkingstools zonder zicht op het volledige klantervaringsproces.

Overal toegang tot documenten en informatiebronnen

De “Association of Intelligent Information Management” (AIIM) stelt dat 62% van alle bedrijven nog steeds volledig afhankelijk is van mappen en folders op het netwerk. Dit betekent slechte, zelfs onbestaande toegang tot documenten. Dit brengt ook uitdagingen met zich mee als het gaat om versiebeheer. De zogenaamde “one version of the truth” is bijzonder belangrijk, vooral voor een optimale klantervaring. Wanneer verschillende versies worden opgeslagen op persoonlijke schijven en heen en weer worden gedeeld via e-mail, leidt dit al snel tot totale versie-chaos.

Veilig document managementsysteem

Veilig informatiebeheer

Op afstand toegang geven tot alle relevante informatie is ineens onmisbaar geworden. Tegelijkertijd creëert dat ook risico’s en moeten bedrijven ervoor zorgen dat gegevenstoegang zodanig is ingesteld dat de beveiliging en privacy van die gegevens intact blijft. Persoonlijke apps voor het delen van bestanden vormen een moeilijk onderdeel van dit dilemma omdat ze niet hetzelfde beveiligingsniveau bieden als door bedrijven beheerde toepassingen. Het bedrijf heeft geen enkele manier om te weten welke gegevens waar zijn opgeslagen en wordt daarom geconfronteerd met mogelijke boetes en reputatieverlies in het geval dat gevoelige informatie wordt gelekt.

Uitdagingen met een oplossing

Als je op zoek bent naar een oplossing voor dit soort uitdagingen kies je liever iets dat toekomstbestendig is in plaats van een gehaaste oplossing voor de specifieke problemen van vandaag. Kies een softwarepakket waar je medewerkers graag mee werken zodat ze makkelijk bestanden kunnen bewerken en delen. Ongeacht waar de informatie is opgeslagen (ERP, CRM, netwerkmappen, …) en zonder dat gegevensmigratie nodig is. Wanneer je klein kunt beginnen en later kunt uitbreiden, zie je onmiddellijk een return op de investering met toegang tot alle gegevens vanaf de eerste dag. M-Files is een softwarepakket dat alles in huis heeft om deze uitdagingen op te lossen.

De voordelen van M-Files

  • Overal toegang tot uw documenten en informatiebronnen
  • Vlotte samenwerking met collega’s en een fijne ervaring voor de klant
  • Garandeer informatiebeveiliging, beperk de risico’s van schaduw-IT

Wil je meer weten over M-Files? Schrijf je dan in voor een gratis live-demo!

Tijdens onze live-demo’s zorgt een van onze applicatie experts dat je een goede indruk krijgt van document management software. In 30 minuten laten wij zien hoe een DMS binnen jouw organisatie ingezet kan worden. Neem vrijblijvend deel aan de interactieve demo. Bij een van onze kantoren óf bij jou op locatie!

Volg ons ook op social media