Benelux Group opent nieuw kantoor in Luxemburg
M-Files certified delivery partner, Benelux Group, breidt zijn kantorennetwerk in de BeneLux regio uit door de opening van een kantoor in Luxemburg.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
5207
post-template-default,single,single-post,postid-5207,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Benelux Group opent nieuw kantoor in Luxemburg

Persbericht: M-Files Certified Delivery Partner

M-Files certified delivery partner, Benelux Group, breidt zijn kantorennetwerk in de BeneLux regio uit door de opening van een kantoor in Luxemburg.

SoftAdvice, onderdeel van de Benelux-groep, heeft vandaag de opening aangekondigd van een kantoor in de stad Luxemburg om zijn lokale aanwezigheid te versterken. De opening van dit kantoor is onderdeel van de strategie om te investeren in de lokale markt en is het resultaat van het gestaag groeiende klantenbestand in dit deel van de regio. Met 3 kantoren in Nederland, 2 in België en het nieuwe kantoor in Luxemburg is Benelux Group sterk aanwezig in de hele regio.

Patrick Vervloesem, Sales Director van de Benelux-groep en oprichter van SoftAdvice: “We zijn sinds een paar jaar actief in Luxemburg en onderhouden bijna 3000 gebruikers (alleen al in Luxemburg) op onze digitale oplossingen, dus het was een logische stap om onze betrokkenheid en klantfocus naar een hoger niveau te brengen met de opening van dit representatieve kantoor.” Ruud van Graafeiland, verantwoordelijk voor algemene zaken bij Benelux Group voegt toe: “Naast onze lokale aanwezigheid werpt de investering in meertalige en gekwalificeerde consultants zijn vruchten af. Als historisch één van de eerste M-Files-partners, zijn we trots op het feit dat we door M-Files één van de eerste gecertificeerde partners wereldwijd zijn. Benelux Group kijkt ernaar uit om te blijven investeren in kennis en kunde om onze klanten te helpen en een duurzame relatie met onze softwarepartners.”
Het Luxemburgse kantoor zal samenwerken met het complete team van gecertificeerde consultants en ontwikkelaars om bedrijfsprocessen te automatiseren en bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van hun digitale informatiestrategie.

Over Benelux Group 

Benelux Group is de specialist op het gebied van informatiemanagement. Benelux Group biedt diverse oplossingen voor jou documentmanagement. Een document managementsysteem waarmee je al je documenten en informatie overzichtelijk en makkelijk kan beheren. Benelux Group adviseert, implementeert en beheert de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. Wij werken SAMEN aan projecten. Een prettige werksfeer creëren voor de medewerkers waarbij kwaliteit de norm is, met als ultiem doel tevreden partners/klanten. O.a. met de oplossingen van M-Files, Microsoft en Open Bee.

Over SoftAdvice 

SoftAdvice is een IT-adviesbureau met kantoren in Brussel (BE), Turnhout (BE) en Luxemburg (LU). SoftAdvice creëert intelligente oplossingen voor digitale processen en documentbeheer door gebruik te maken van ECM-platforms zoals M-Files en sterke ERP-partners zoals Deltek. Het IT adviesbureau analyseert bedrijfsprocessen en stemmen ze af met hun tools om efficiëntiewinsten te maximaliseren, omdat ze er sterk van overtuigd zijn dat er altijd een betere en slimmere manier van werken is. SoftAdvice is trotse partner en medeoprichter van Benelux Group. Kijk voor meer informatie op www.softadvice.be.

Over M-Files Corporation 

De AI-aangedreven intelligente informatiemanagement oplossing van M-Files verbindt alle documenten en informatie, op elk platform en elke gegevensbron. Om de informatie vervolgens te analyseren en in de context te plaatsen. Dit maakt het mogelijk om de juiste informatie aan de juiste mensen te verstrekken wanneer ze die nodig hebben – en om informatie gedreven bedrijfsprocessen te automatiseren – met behoud van volledige controle en daarmee te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving. Duizenden organisaties in meer dan 100 landen (waaronder NBC Universal, OMV, SAS Institute en ThyssenKrupp) gebruiken M-Files om hun bedrijfsinformatie en -processen te beheren en hun werknemers een slimmere manier van werken aan te bieden. Kijk voor meer informatie op www.m-files.com.

Adres kantoor in Luxemburg: 

Softadvice | Benelux Group
Rue Glesener 21
1631 Luxembourg
Luxemburg