Bedrijfsprocessen eenvoudig versnellen met jouw digitale handtekening
Naast de functies die geoptimaliseerd zijn voor bedrijven is er de integratie van Digitaal ondertekenen in M-Files. Nooit meer printen en vervolgens weer inscannen, nooit meer wachten op de fysieke aanwezigheid van tekenbevoegde personen of zoeken naar een pen.
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
4961
post-template-default,single,single-post,postid-4961,single-format-standard,bridge-core-2.5.8,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Bedrijfsprocessen eenvoudig versnellen met jouw digitale handtekening

Naast de functies die geoptimaliseerd zijn voor bedrijven is er de integratie van Digitaal ondertekenen in M-Files. Nooit meer printen en vervolgens weer inscannen, nooit meer wachten op de fysieke aanwezigheid van tekenbevoegde personen of zoeken naar een pen. Deze tool biedt tal van voordelen.

Documenten digitaal ondertekenen is snel, eenvoudig, veilig en rechtsgeldig. De oplossingen die wij bieden, hebben wij ontwikkeld samen met SignRequest, ValidSign en SignHere. M-Files zelf voegde daar integraties met DocuSign, Adobe Sign en Visma Sign aan toe. Digitaal ondertekenen is volledig geïntegreerd met M-Files. Het resultaat is dat je direct alle documenten volledig en veilig kunt afhandelen, opslaan en distribueren.

Direct resultaat

Digitaal ondertekenen met M-Files vereenvoudigt het proces van rechtsgeldig ondertekenen. Het is de meest geavanceerde en veiligste manier om documenten digitaal te ondertekenen. De geïntegreerde software zorgt ervoor dat alle betrokken partijen hetzelfde ondertekende exemplaar ontvangen en tegelijkertijd in M-Files wordt opgeslagen. Digitaal ondertekenen is niet alleen eenvoudig en rechtsgeldig, het zorgt er bovendien voor dat dit proces plaats onafhankelijk is en de doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort.

Voeg digitaal ondertekenen toe aan uw bedrijfsprocessen en profiteer van de mogelijkheid om eenvoudig overal documenten te ondertekenen – zonder de zorgen over veiligheid of juridische geldigheid.

Webinar

Digitaal ondertekenen integreren met M-files

Wil je meer weten over het digitaal ondertekenen en de voordelen daarvan? Bekijk onze webinar en leer meer over de voordelen van digitaal ondertekenen integreren met M-Files.

 

Bekijk onze webinar

De kracht van M-Files

Hoewel M-Files met digitaal ondertekenen een unieke functie biedt, is dit niet de enige reden om te kiezen voor M-Files als Document Management Software oplossing. De nieuwe functie komt namelijk bovenop een reeks innovatieve voorzieningen. M-Files lost twee veelvoorkomend problemen op: documenten die op diverse plekken worden bewaard en versiebeheer. Met M-Files hoef je niet al jouw documenten te verplaatsen: M-Files is systeemonafhankelijk en helpt met behulp van metadata en kunstmatige intelligentie om documentenbeheer te stroomlijnen en te optimaliseren. Of de documenten nu zijn opgeslagen in een clouddienst, CRM-systeem of een lokale server: al deze systemen kunnen door M-Files worden gekoppeld om één overzichtelijke, beveiligde omgeving te creëren waarin documenten bewaard, beheerd én digitaal ondertekend kunnen worden.

Volg ons ook op social media